De Culturista in gesprek met: Ozan Aydogan

Ozan

Hallo! Dat is alweer een tijdje geleden. Welkom terug! Ik heb iets nieuws. Het is namelijk zo dat Nederland barst van het talent. De Culturista is er om je mee te nemen op een culturele ontdekkingsreis. Om je te inspireren en soms ook om je dromen na te jagen. Waarom zouden we dan niet af en toe met aanstormende kunstenaars, schrijvers, muzikanten, dansers, toneelspelers of andere creatieve makers in gesprek gaan? Tijd voor een video, dacht ik. Met als eerst: schrijver en acteur Ozan Aydogan.

De Culturista bied graag een podium aan jong talent. Talenten die op een eigen manier het podium beklimmen en van zich laten horen.

Met zijn rake woorden bijt acteur en schrijver Ozan Aydogan het spits af. Hij werkt op dit moment aan zijn boek en focust zich daarnaast op acteren. Binnenkort gaat hij studeren aan de Amsterdamse Toneel en Kleinkunst Academie. Hij speelde onder meer in de voorstelling ‘We the People’ van theatergroep DEGASTEN en won de NK Poetry Slam 2018.

In het gesprek vertelt Ozan over wat hem inspireert en deelt hij zijn kijk op het ontdekken van dromen.

We motiveren elkaar te weinig om te doen wat we daadwerkelijk wíllen doen.

 

Vanaf nu is De Culturista ook te vinden op YouTube, waar later meer video’s zullen verschijnen. Iets om in de gaten te houden dus!

Geef een reactie