Nina’s nieuwe muziekvideolijst

 

Muziek en weekend: altijd een fijne combinatie. Spotify staat op ‘New Music Friday’ weer vol nieuwe muziek en je ‘Release Radar’-afspeellijst denkt te weten welke nieuwe nummers je zeker niet mag missen. Ook YouTube staat aan het einde van de week vol nieuwe muziekvideo’s. Ik besloot ze te doorgronden en verzamelde een paar mooie clips. Tussen alle nieuwe nummers en muzikanten smekend om een plekje op mijn blog bood Katy Perry zelfs een gerecht aan. Die sloeg ik toch liever over.

 

Jeangu Macrooy & Xillan – Crazy Kids

Eerder had ik Jeangu Macrooy al aan de lijn om te praten over zijn nieuwe album ‘High On You’. Nu heeft hij ook een videoclip uitgebracht! Het nummer ‘Crazy Kids’ schreef hij samen met zijn tweelingbroer Xillan. Het is echt een video waar je vrolijk van wordt. Kijk zelf maar:

Populous – Azulejos

Tijdens mijn zoektocht naar videoclips kwam ik een video tegen van een artiest waar ik nog nooit van gehoord heb. Het is een lekker instrumentaal nummer en de video is heel creatief. Een waar kunstwerkje waar je maar naar blijft kijken.

Bishop Briggs – The Way I Do

Bishop Briggs is een artiest die ik laatst ontdekt heb. Het nummer River vond ik al goed, maar de muziekvideo van het nummer ‘The Way I Do’ is ook erg artistiek. Mooi geel is niet lelijk.

The Strypes – Behind Closed Doors

Over geel gesproken: deze kleur is volgens mij helemaal hip deze zomer. Ook deze jongens zorgen voor lekkere muziek. Een originele clip met veel spiegels. Check it out:

Rob Dekay – Wist ik het

Dan weer even iets heel anders: Hollandse pracht. In de nieuwe muziekvideo van Rob Dekay zien we twee mensen op de gevoelige muziek over liefde dansen. Heerlijk, om over het strand te rennen. Ik verlang al naar de zomer. Jij ook?

Oh Wonder – Heavy

Met deze videoclip sluiten we de nieuwe muziekvideolijst vrolijk af! Leuk om uit te proberen: heel veel foto’s achter elkaar maken terwijl je danst, dit achter elkaar zetten en je hebt een clip als deze:

 

 

Geef een reactie