Over

‘De Culturista’. Wie?Nina De Culturista

 

Mijn naam is Nina Bakker. Een twintiger, afgestudeerd aan een journalistieke opleiding, cultuurliefhebster in hart en nieren. Aangenaam kennis te maken.

Nadat ik mijn studie heb afgerond vroeg ik mij af: wat ga ik nu doen? Ik besloot om te gaan bloggen. Schrijven doe ik graag en op deze manier kan ik mij daar nog verder in ontwikkelen.

Alleen schrijf ik niet over ‘superfood’, mode of beauty. Ik ben ook geen ‘fashionista’ en schrijf niet over mode. Wat doe ik dan?

Ik besloot om te schrijven over  iets waar ik altijd al een liefde voor heb gehad: kunst en cultuur. Noem me maar een ‘Culturista’.

Waarom deze blog?

Daarom.

Dat is geen reden en omdat ik anders van de trap afval en gauw beneden ben leg ik toch even uit waarom ik mijn blog heb opgezet.

Met mijn blog wil ik je inspireren en laten zien hoe cool dans kan zijn, wat voor moois er in de theaters te zien is, welke films je moet zien (of juist niet) en welke muziek er te ontdekken valt.

Ik geef een kijkje in een wereld waar van alles kan gebeuren en waar veel te zien is. Ga met mij mee op ontdekkingsreis en volg mijn culturele belevingen.

Cheers!

Nina.