Samenwerken?

De Culturista is een blog over kunst en cultuur: van grote muziekfestivals tot straatkunst bij jou om de hoek. Theater, dans en film: alles komt wel een keer aan bod op deze blog. Je vind er creatieve en journalistieke artikelen, interviews én binnenkort ook meer video’s, gericht op een jong publiek. De Culturista inspireert en enthousiasmeert jongeren, die soms moeilijk te bereiken zijn voor culturele ondernemers en instellingen.

Met mijn journalistieke achtergrond pak ik onderwerpen met veel enthousiasme op en ga ik er inhoudelijk op in. De Culturista richt zich op cultuurliefhebbers én op mensen die niet zo thuis zijn op cultureel gebied. Op een toegankelijke manier wil ik zo veel mogelijk mensen inspireren met culturele belevenissen.

Zie jij het zitten om samen te werken? Wil je graag dat ik een artikel schrijf voor jouw medium of een interview houd? Of werk je voor een cultureel evenement die je graag onder de aandacht brengt? Wat ook kan: je bent een talentvolle danser en laat graag van jezelf zien. Dan is De Culturista daar een mooi podium voor! Hoe dan ook: schroom niet mij te contacten voor meer informatie, ik bespreek graag de ideeën met je.

– Nina