Samenwerken?

De Culturista is een blog over kunst en cultuur: van grote muziekfestivals tot straatkunst bij jou om de hoek. Theater, dans en film: alles komt wel een keer aan bod. Je vindt er creatieve en journalistieke artikelen, interviews en video’s. De Culturista inspireert en enthousiasmeert, met een frisse blik. Ik neem mijn publiek graag mee op culturele ontdekkingstocht. 

Met mijn journalistieke achtergrond vind ik het heerlijk om in onderwerpen te duiken. Interviews, fotografie, diep door het stof of juist een snel bericht: ik wissel verschillende vormen van publicaties graag af. De Culturista richt zich op cultuurliefhebbers én op mensen die niet zo thuis zijn op cultureel gebied. Op een toegankelijke manier wil ik zo veel mogelijk mensen inspireren met culturele belevenissen.

Denk jij nu: ‘Hé, wat tof! Daar wil ik wel mee samenwerken!’ 

Houd je dan vooral niet in en neem contact met mij op via nina@deculturista.nl. Ik ben altijd in voor goede gesprekken.

Wil je graag dat ik een artikel schrijf voor jouw medium of een interview houd? Of werk je voor een cultureel evenement dat je graag onder de aandacht brengt? Wat ook kan: je bent een talentvolle danser en laat graag van jezelf zien. Dan is De Culturista daar een mooi podium voor! Kortom: ik bespreek graag ideeën met je.

 

Cheers, Nina